Приятел на Емилиано Сала посочи виновника за трагедията с него

Приятелят на Емилиано Сала - Максимилиано Дуарте, обвини агента Уили Макей за трагедията с футболиста на Кардиф Сити. Както е известно, нападателят изчезна на път към Уелс, след като самолетът, с който летеше, изчезна от радарите. Според болшинството мнения на специалисти, а и на фенове, Сала е намерил смъртта си в близост до остров Гернси.

"Той е отговорен за това. Цялата истина се премълчава и тя се заключава в това, че виновник има. Емилиано никога не би седнал в този самолет. Той е бил принуден да го направи, защото е професионален футболист и има задължения. Накарали са го да се качи на този самолет", заяви Дуарте.

Емилиано Сала сам взел фаталното за живота си решение

Изглежда изчезналият футболист Емилиано Сала сам е предопределил съдбата си, която по всичко личи, че е злощастна. Според директора на Кардиф Сит...

ОТКРИХА ИЗЧЕЗНАЛИЯ САМОЛЕТ ПОД ВОДИТЕ НА ЛА МАНША

Както е известно, самолетът Piper PA-47 Malibu, с който Емилиано Сала летя от Нант към Кардиф, принадлежеше на агента Макей, който се прояви като посредник по сделката за траннсфера. Преди два дни круширалият самолет най-после беше намерен потънал, а сред отломките има тяло. Подробности вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!