Нов ужас за Касияс: Откриха рак на съпругата му Сара Карбонеро

Съпругата на вратаря Икер Касияс - Сара Карбонеро е била диагностицирана с рак на яйчниците. Спортната журналистка, която сама призна ужасната новина, обяви, че вече е претърпяла операция.

"Още не успели да се възстановим от един шок, животът отново ни изненада. Този път се отнася за мен. Тези три букви, които все още ми е трудно да напиша. Преди няколко дни лекарите ми откриха злокачествен тумор на яйчниците. Вече ми бе направена операция. За щастие, болестта е открита в ранен стадий, но все пак ми предстоят още няколко месеца борба. Спокойна съм и съм уверена, че всичко с мен ще бъде наред. Подкрепят ме семейството, приятелите и чудесният медицински персонал", написа Карбонеро в Instagram.

Легендата Икер Касияс претърпя инфаркт

Легендарният испански вратар Икер Касияс е претърпял инфаркт, твърдят медии в Португалия. Легендата на Реал Мадрид е бил откаран в болница в Порт...

Сара и Икер са заедно от 2009 година и имат двама сина. Както е известно, малко преди това футболистът получи инфаркт и бе спешно опериран. А дали заради това тох ще прекрати кариерата си вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!