Луда фенка на Роналдо обвини звезда на Юнайтед в сексуален тормоз (СНИМКИ)


Луда фенка на Роналдо обвини звезда на Юнайтед в сексуален тормоз (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

5968 0

Парагвайският модел и голям почитател на футболиста Кристиано Роналдо - Мирта Соса, обвини една от големите звезди на Манчестър Юнайтед в сексуален тормоз. Става въпрос за Алексис Санчес, а подробности около сагата разкри самата Соса пред местното издание "Кроника", където неведнъж е излизала на първа страница във връзка с други футболни знаменитости.

 

„Писа ми в Инстаграм и след това поиска телефонния ми номер. Започнахме да си пишем, имахме видео разговори и станахме доста близки. Толкова, че повярвах на лъжите му“, разкри Мирта.
„Лично не сме се виждали. Пращаше ми билети, за да отида при него. Аз не исках и тогава започна телефонен тормоз. Звънеше, държеше се като ревнивец. Плачеше от другата страна на телефона, дори се тръшкаше по земята. След това започна да звъни на мои приятели и близки. Чувствам се психологически срината и опустошена“, допълни едрогърдият модел.

"Писа ми в Инстаграм и след това поиска телефонния ми номер. Започнахме да си пишем, имахме видео разговори и станахме доста близки. Толкова, че повярвах на лъжите му", заявява Соса, за която не може да се отрече, че сама търси вниманието на медиите.

"Лично не сме се виждали. Пращаше ми билети, за да отида при него. Аз не исках и тогава започна телефонен тормоз. Звънеше, държеше се като ревнивец. Плачеше от другата страна на телефона, дори се тръшкаше по земята", твърди сексапилният модел.

"След това започна да звъни на мои приятели и близки. Чувствам се психологически срината и опустошена", добави още Соса, за която е известно, че е силно запалена по Реал Мадрид и бившата звезда на "балета" Кристиано Роналдо.

Вижте тази публикация в Instagram.

El mejor futbolista de la historia te echaremos de menos @cristiano

Публикация, споделена от Mirtha Sosa (@mirthasosa) на

Вижте тази публикация в Instagram.

🍑🍑🍑💫🌹#halamadrid

Публикация, споделена от Mirtha Sosa (@mirthasosa) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички