Кубрат Пулев сподели голяма новина в Америка

Много интересна новина дойде от Америка днес. Тя гласи, че звездата на България в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, има планове да стане баща. Това ще се случи обаче при едно сериозно условие - ако Пулев успее да спечели световната титла на IBF. Както е известно, Кубрат ще стигне до мач за титлата, където съперник ще му бъде победителят в реванша Джошуа - Руис, ако успее да победи утре сутринта Райдъл Букър.

"Кубрат единствен не е женен и няма деца. Но, както сам ми каза сериозно на майтап, “като взема световната титла, ще има световно бебе", пише Евгени Веселинов, който твори в сайта за българите в Калифорния.

Загубата не го отказа - Кобрата ще предлага брак на Андреа

Кубрат Пулев все пак е решил да поиска ръката на Андреа и да скрепи осемгодишната връзка с фолкдивата с брак, твърдят хора от приятелския му кръг...

Както е известно, Пулев имаше дългогодишна връзка с попфолк певицата Андреа, но двамата се разделиха тази година. След като стана ясно, че двамата не са заедно, Кубрат беше свързван с бившата гимнастичка Стелиана Янкова, макар младата жена да отрече. С коя жена за последно беше свързан боксьорът вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!