"Пратиха" Моника Валериева в леглото на Кубрат Пулев, а тя разказа истината


"Пратиха" Моника Валериева в леглото на Кубрат Пулев, а тя разказа истината
Снимка: Facebook

11711 0

Вестник "Уикенд" публикува изключително сензационна информация за личния живот на Кубрат Пулев. Откакто беше обявена раздялата между него и Андреа, името му е свързвано с различни красавици, а най-актуалният слух прати приятелка на певицата в леглото на Кобрата. Става въпрос за Моника Валериева, която обаче скорострелно сложи край на слуховете за връзка между двамата. 

Моделката веднага публикува "story" в Instagram, назовавайки информациите на "жълтото" издание "нелепи, смешни и неактуални". Тя категорично отхвърли възможността да е във връзка с Пулев, обяснявайки как с Андреа са приятелки от дълги години. Ето и какво написа Валериева в профила си: 

"Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували. Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаването от странична женска злоба и буквално педерастки интриги! Нещо, което не ни бутна!

Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и така сте решили. Относно занаята ни (за моя вече сте го измислили какъв е). Но Андреа все още е певица, една от малкото, която никой не може да заяви нищо лошо за имиджа й. И все още най-познатото българско лице в чужбина, заедно с Азис. МЕРСИ", написа Валериева за слуховете. Междувременно по далеч по-сериозна тема говори Кубрат Пулев, който сложи край на слуховете, че ще го "прецакат" за мач за титлата (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички