Кубрат Пулев посочи в кое дава лош пример


Кубрат Пулев посочи в кое дава лош пример
Снимка: БГНЕС

1599 0

Кубрат Пулев отново говори за своята най-голяма мечта в личен план, която все още не е осъществил. А именно да има деца, като обяви, че именно в това се счита, че дава лош пример.

"Баща ми със сигурност щеше да се гордее с мен. Аз вярвам, че се гордее и от горе, но със сигурност щеше да се гордее, защото ние сме негови производни, негови деца. Естествено, имаме и майка ни, която много допринесе за нашето развитие. Баща ми се занимаваше основно и изцяло с нас, беше отдаден на нас. На повечето хора не мога да обясня, но пожелавам на всяко едно дете такъв баща"

За много неща обаче, за съжаление, би ме смъмрил сега. Може би в личен план - за деца. Трябва българите да правят деца, да се раждат. Аз съм, за съжаление, много не добър, а много лош пример в това отношение. Това ми е единственото, което куца, но смятам да се задвижа малко по-усилено в тази част", сподели Кобрата пред bTV.

Запитан дали би отгледал децата си в България, Пулев бе категоричен: "Да, със сигурност. На много хора казвам, и дори с техните деца говорим, пред тях. Няма лошо, хубаво е хората да видят в чужбина какво е, но чак да си пращам аз детето. Лично аз не бих го направил, защото смятам, че примерът детето ти да бъде близо до теб е много по-важен. Не мога да ги разбера. Това пак идва от чуждопоклонничеството на българина и от ниското му самочувствие. Имаме много добри университети, в коите те могат да завършат и да си бъдат до родителите, до семейството. Не да ходят в чужбина, без никакъв контрол... Въпрос на личен избор, но не забравяйте, че прекалената мотивация, прекаленото желание, също може да изиграе лоша шега на някой. Може да го направи нещастен и не на мястото си. Човек трябва да прецени и да следва мечтите си".

А какво заяви Кобрата за предстоящия двубой с Богдан Дину на 23 март - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички