Кристиано Роналдо издирва три служителки на ресторант в Мадейра, за да им благодари за помощта


Кристиано Роналдо издирва три служителки на ресторант в Мадейра, за да им благодари за помощта
Снимка: Getty Images/Gulliver

4390 0

Интересните истории от обширното интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължават. Португалецът говори по куп различни теми и обсъди всяка от тях с интервюиращия, като сега бе разкрита поредната интересна.

Става въпрос за времето, в което Роналдо е още малко хлапе, но вече тренира футбол. Той споделя за три жени, които работели в ресторант "Макдоналдс" и това как давали на него и приятелите му бургери.

"Бяхме малки и бяхме много гладни. До стадиона имаше ресторант "Макдоналдс". Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Там винаги беше Една, а също и още две жени. Така и не ги срещнах повече.

Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен. Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, за да им се отблагодаря. Искам да върна жеста", сподели Роналдо.

Роналдо говори откровено и за сексът с Джорджина Родригес. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички