Клуб разтрогна с нигерийски футболист, след като забремени дъщерята на шефа


Клуб разтрогна с нигерийски футболист, след като забремени дъщерята на шефа

4221 0

Необичайна случка от втора дивизия на Словения накара света на спорта да говори за него. Според Ghanaweb.com, един от тамошните клубове е разтрогнал със свой футболист от Нигерия, след като е станало ясно, че дъщерята на клубния президент е забременяла от него.

Изданието обаче не обявява името на играча, нито това на отбора. В момента нигериецът обмисля да сезира ФИФА, тъй като смята, че разтрогването на договора му е незаконно. Футболистът разказа какво се е случило, запазвайки своята анонимност. Ето какво разкри:

"Подписах тригодишен договор с възможност за удължаване с една година, но миналия месец възникнаха проблеми, когато моята приятелка, която се оказа дъщеря на клубния президент, каза, че е бременна от мен. Клубът разбра за това и ме извика на среща. Отидох и признах, че нося отговорност за бременността. Седмица по-късно ме повикаха в офиса и ме информираха, че ще разтрогнат договора ми заради груби нарушения и недисциплинираност.

Агентът ми ми се обади и каза, че трябва да се обърнем към ФИФА, тъй като той има запис на думите на президент, който признава, че договорът ми е прекратен заради аферата с дъщеря му. Но ние се обичаме. Затова и решихме да имаме бебе. Сега не зная какво ще се случи с нея и детето, тъй като се върнах в Нигерия. Те я накараха да ме блокира във всички социални мрежи, за да не можем да се свързваме един с друг. А съотборниците ми се страхуват да говорят с мен, защото не искат проблеми с клуба".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички