Как Марсело уреди разтреперания Кишада със снимка с бесния Роналдо на "Бернабеу"


Как Марсело уреди разтреперания Кишада със снимка с бесния Роналдо на "Бернабеу"

3732 0

Бившият нападател на Лудогорец Жуниор Кишада разказа пред бразилския ESPN колко трудно се е преборил за снимка със суперзвездата Кристиано Роналдо след мача между двата тима в Шампионска лига преди няколко години. Бразилецът разкри, че за целта му е помогнал звездният му сънародник Марсело, а самият Кишада не се е решил да поиска фотоса, тъй като Роналдо е бил много ядосан.

Случката е от гостуването на разградчани в Мадрид в груповата фаза на Шампионска лига, когато губят с 0:4.

СНИМКА: КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛ БАЩАТА НА КРИСТИАНО РОНАЛДО?

"Тогава влязох през второто полувреме, но имах възможност да играя срещу Кристиано Роналдо само няколко минути. Когато мачът свърши, Кристиано беше нервен и проклетисваше журналистите. Той също беше много разстроен, защото един от нашите играчи го бе настъпил по глезена и го бе травмирал. Но аз трябваше да се снимам с него, защото племенниците ми ме подлудиха за това. Те не искаха да спечеля мача или да вкарам гол, само искаха да им изпратя снимка с Роналдо. Не знаех как да я направя, защото го видях, че е ядосан на целия свят. Помислих си: "Момче, ако се приближиш до този човек, той ще ти се развика, ще каже: "Махни се от тук, момче, дори не зная кой си ти", разказва Кишада пред бразилското издание.

"Тогава се обърнах към Марсело, казах му: "Трябва да направя видео за моите племенници, които ме подлудиха, моля те, убеди Кристиано Роналдо да се снима с мен". Той ми каза: "Момче, човекът е ядосан, но ще опитам". Марсело отиде при Роналдо, който разговаряше с някакви хора и каза: "Крис, ела да се снимаш с моя сънародник тук". Роналдо кимна. Отидох там много срамежливо и доста уплашен, но си получих снимката. В крайна сметка успях", споделя той с гордост.

SportLive.bg отбелязва, че е възможно това отношение към суперзвездите е една от причините Лудогорец да вземе само точка в четирите мача тогава срещу грандовете в групата - Реал и Ливърпул.

Кишада разкрива още, че в единия от мачовете срещу Ливърпул си е разменил фланелката с Филипе Коутиньо. "Бях му голям фен, той е много хубав и смирен човек", признава нападателят. Той разказа още какви чувства е изпитвал по време на участието на тима в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир.

"Няма начин да опиша какво чувствахме. Да си на терена, да слушаш химна и да можеш да играеш срещу най-добрите в света е още по-възнаграждаващо. Всеки е заразен от настроението на играта. Беше уникално преживяване, което завинаги ще остане в спомените ми", каза Жуниньо.

Снимка: espn.com.br

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички