Пулев: Съжалявам за целувката, но не мога да върна времето назад


Пулев: Съжалявам за целувката, но не мога да върна времето назад
Снимка: принтскрийн

6808 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, отново коментира разразилия се скандал около него и целувката с Джени Суши в предаването по bTV "120 минути". Кобрата заяви, че съжалява, че е целунал американката, но подчерта твърдо, че това не е проява на насилие.

"Съжалявам за това, което стана, но не мога да върна времето назад. Не бих го направил повече. Аз съм темпераментен човек - направил съм го от радост, от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, че ако трябва пак да го направя, не бих го направил. Въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие", заяви Пулев.

Българинът подчерта още, че с репортерката са се познавали и преди самата целувка: "Познавахме се, аз казах, че сме приятели, тя каза, че не сме. Когато направи интервю с мен преди мача, каза: "Хайде след победата да направим парти". На другия ден се случи тази готина целувка. Не знам кой я покани на партито, тя просто си дойде."

"Аз бях в болницата и ми шиеха аркадите. Когато дойдох, тя беше там, пиеше си и си танцуваха. Говорехме си съвсем нормално, смяхме се. Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам чак такава близост. Тя контактуваше и с други хора. На всеки един интелигентен човек му е ясно."

Междувременно Кобрата разкри комплиментите, с които го е засипала Джени Суши след целувката (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички