Тервел за скандала с целувката: Кубрат стана толкова популярен в САЩ, че няма накъде


Тервел за скандала с целувката: Кубрат стана толкова популярен в САЩ, че няма накъде
Снимка: БГНЕС

9913 0

Тервел Пулев отново коментира случая с целувката межжду брат му - Кубрат Пулев, и американската репортерка Джени Суши. Както е известно наказанието на Кобрата е да остане без лиценз 6 месеца, както и да премине курс срещу сексуални посегателства.

"Мисля, че случаят беше с изцяло положителен отзвук. Както всички видяхме, нейното поведение не е на висота. Кубрат стана толкова популярен в САЩ, че няма накъде", заяви Тервел Пулев пред Би Ти Ви.

"Всяко нещо си има някаква мярка и граница. Няма нужда да я минаваме", каза той относно твърденията на брат си, че са можели да очернят образа на журналистката много повече, но не са го направили. "Защо не? Човешко е. Ако човек е в неговата ситуация и е емоционален, е възможно. Той неговото си го получи", отговори боксьорът относно това дали той би реагирал в подобна ситуация, както брат си.

"Доколкото знам ходи, но той е един път седмично. Предполагам, че му е полезен курсът. Поуката - може би, че трябва да си въздържаме емоцията, независимо в какво състояни сме", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички