52-годишен треньор, дефлорирал 14-годишна футболистка: Ние се обичахме


52-годишен треньор, дефлорирал 14-годишна футболистка: Ние се обичахме
Снимка: Getty Images/Guliver

6246 0

Непристойна случка от миналото сътвори сексскандал в естонския футбол. Бразилският треньор на Нъме Калю Жетулио Аурелио Фредо стана ясно, че е дефлорирал своя футболистка, когато тя е била на 14 години. По това време самият Фредо е бил на 52 години, но според него това не е било по принуда, а по желание на момичето.

Футболистката се казва Миа Беле Трисна, сега тя е на 27 години. За случилото се между нея и треньора разкри тя самата наскоро. Естонският футболен съюз е образувал дисциплинарно дело срещу бразилеца, а трудовият му договор е прекратен.

"Не съм я принуждавал да прави нищо. Тя изпитваше чувства към мен, както и аз към нея. Връзката ни приключи, когато тя бе на 21 години. Ходехме на срещи и не криехме, че сме двойка. Обичах я, купувах ѝ подаръци и я пращах на пътешествия. Имах чувства към нея и ѝ помагах, когато беше в САЩ. Когато имаше нужда, дори ѝ изпращах пари", сподели треньорът, цитиран от rus.err.ee.

"Защо възрастта трябва да се намесва, ако имаме взаимни чувства? Ако се влюбиш в момиче, тогава възрастта не означава нищо. Отборът ми ме подкрепя. Родителите също. Понякога дори ми дават пари за бензин, за да мога да откарам децата им у дома", допълва той. Според изданието 'възрастта за сексуално съгласие" в Естония е 14 години. А каква присъда получи лекар, който блудствал с гимнастички, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички