4 години по-късно: Каква поука си извади Кубрат Пулев от целувката с Джени Суши?


4 години по-късно: Каква поука си извади Кубрат Пулев от целувката с Джени Суши?
Снимка: принтскрийн

8051 0

Малко след 4-тата година от случая Кубрат Пулев беше запитан какви поуки си е взел след целувката на псевдорепортерката Джени Суши. Както е известно, след победата си над Богдан Дину през март 2019 година в САЩ българският боксьор целуна разголената репортерка, докато тя го разпитваше за боя.

Въпреки че не реагира зле на случилото се първоначално, впоследствие Суши се възползва от постъпката на Кубрат и си докара световна слава. Тя дори се опита да осъди Пулев за сексуален тормоз, но в крайна сметка той беше дисквалифициран за известно време в САЩ и премина курс за това как да не се подлагат жени на сексуален тормоз.

"Поуката е, че трябва човек да бъде по-сдържан, да не вярва, да не се доверява...", започна Кобрата пред bTV, докато брат му тренираше за мача си на 14 април сутринта срещу Джоел Шоджгрийн.

"Да внимава къде целува", подвикна шеговито Тервел, а след като брат му се разсмя, добави: "Целувач". Смеейки се, Кубрат му подвикна: "Тренирай". А ето кой известен боксьор нарече Кобрата "сексуален хищник" заради Джени Суши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички