Ина Ананиева разкри истината за "изваждането" на Цвети Стоянова от ансамбъла


Ина Ананиева разкри истината за "изваждането" на Цвети Стоянова от ансамбъла

20318 0

Бившият треньор на ансамбъла ни по художествена гимнастика Ина Ананива потвърди, че бившата грация Цвети Стоянова сама е поискала да спре с гимнастиката, а не е извадена от отбора.

Както е известно, през 2016 година красивата и талантлива грация падна от шестия етаж, като основната версия бе опит за самоубийство. За една от причините за това ужасяващо решение се сочеше това, че Стоянова е била извадена от ансамбъла преди европейското първенство в Израел. Днес пред "Канал 3" Ананива потвърди, че гимнастичката не е била извадена, а сама е взела решение да спре с този спорт.

"Истината беше, че тя не искаше да играе повече. Никой нормален треньор не би изкарал състезател като нея 2 месеца преди европейското. Никога не съм говорила с нея за инцидента", заяви Ананива в предаването "Резултатът". Самата Цвети обяви година след инцидента, че никога не е обичала гимнастиката. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички