Моуриньо: Скрих се в кош с мръсно бельо, за да избегна наказание от УЕФА

Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо призна, че се е крил в кош за мръсно бельо през 2005 година, за да избегне наказание от УЕФА. Това се е случило по време на първия му период в английския гранд. Португалецът беше наказан преди мачовете в четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен.

"Да, наистина бях в коша. Не помня как дойде тази идея. Исках да бъда с играчите и го направих. Отидох в съблекалнята през деня. Бях там някъде към 12,00 часа, а мачът започваше не по-рано от 19,00. Никой не ме видя, аз седях в съблекалнята и чаках отборът да дойде", разказа специалистът, цитиран от beIN Sports.

Клубът на Хичо се подигра жестоко с уволнения Моуриньо

Руският елитен клуб Урал, в който играе националът Николай Димитров, реагира подигравателно на новината за уволнението на Жозе Моуриньо от Манчес...

"СЛЕД СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ТИТЛАТА ОТ ИНТЕР НАМЕРИХ МОУРИНЬО ДА ПЛАЧЕ В КЛУБНИЯ АВТОБУС"

"Единственият проблем беше как да изляза от стадиона. Нашият администратор Стюарт ме вкара в този голям метален кош. Капакът му беше полуотворен, за да мога да дишам. Но когато Стюарт излезе от съблекалнята, служителите на УЕФА го последваха. Тогава той затвори капака. Аз не можех да дишам! Когато накрая той отвори капака, едва не бях умрял. Сериозно", добави Моуриньо.

Припомнете си тук как Жозе се нахвърли на бой на човек от щаба на Челси, който грозно го провокира. 

Още по темата

Please select answer!