Гуардиола за първата си среща с Меси: Тогава осъзнах, че с него ще спечелим всичко


Гуардиола за първата си среща с Меси: Тогава осъзнах, че с него ще спечелим всичко

6147 0

Мениджърът на Манчестър Сити и бивш треньор на Барселона - Хосеп Гуардиола, разказа за първата си среща с Лионел Меси. Сегашният капитан на каталунците игра под ръководството на Гуардиола 4 сезона, в които клубът стана 3 пъти шампион на Испания и 2 пъти триумфира в Шампионска лига.

"В онзи момент вече ми бяха разказали, че има един много, много добър играч в младежкия отбор. Казаха ми, че той е още много млад, но вкарва много голове и че е много добър. Не бях запознат с него, но един ден го видях с баща му в един магазин на "Nike", разказа специалистът, цитиран от "The Sun".

"Погледнах го, той изглеждаше малък и срамежлив. И си помислих: "И какво, това дете наистина ли е толкова добър, както се говори за него?". Тогава започнахме предсезонна подготовка в Шотландия. Печелехме с резултат 6:1, 5:0, а Меси във всеки мач вкарваше по 3 гола. И тогава разбрах, че с него ще спечелим всичко", допълни Гуардиола. А как наскоро той похвали аржентинеца вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички