А някога му казваха "Императора" (СНИМКА)


А някога му казваха "Императора" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

8671 0

Когато Златан Ибрахимович каже, че си най-добрият играч, с когото някога е играл, само по себе си това означава, че си огромен талант. Познат със сериозното си самочувствие, шведът рядко хвали други футболисти, но когато го направи, това комплимент от най-висока степен. Особено когато това е видно за цял свят.

Някои от вас може и да се сетят, че става въпрос за бразилския терминатор Адриано - бивш играч на Интер, който беше част от едно от най-атомните нападение в Европа заедно със Златан. В родината му го нарекоха "най-добрият нападател след Роналдо", а в Европа се сдоби с невероятен прякор - Императора.

Кариерата му обаче претърпя пълен крах след смъртта на неговия баща през 2009 година. Той се обърна към алкохола и наркотиците, замеси се с наркокартели, а кариерата му така и не достигна до пика, който всички очакваха. Една провалена кариера, която всички искахме да се развие по друг начин.

Днес той е буквално неузнаваем - около 120 килограма, по-скоро приличащ на част от улична банда, отколкото на бивш футболист. А какво можеше да бъде...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички