19 години по-късно: Левски - Хайдук през спомените на Люпко Петрович


19 години по-късно: Левски - Хайдук през спомените на Люпко Петрович
Снимка: БГНЕС

1397 0

Преди 19 години Левски записа страхотна победа с 3:0 над Хайдук Сплит в един от най-силните си периоди за последния четвърт век. Тогава треньор на "сините" беше Люпко Петрович, чиито спомени от тези мачове са много цветни.

"Спомням си много добре мачовете. Първо гостувахме в Сплит. Равностоен двубой, но в последната минута Гонзо тръгна сам срещу вратаря почти от центъра. За съжаление не успя да вкара.

Хайдук мислеше, че ще ни бие на реванша в София. Само че резултатът бе 3:0 за нас. Отлично игра Георги Бачев. След това направихме и много силни мачове срещу Ювентус.

Сега и Левски, и Хайдук са по-слаби, отколкото преди 18 години. Мисля, че шансовете са равни", каза Петрович през "Труд". Той призна, че не е гледал мачовете със Сутиеска, но е категоричен, че проблемите в защита във втория мач няма да повлияят срещу Хайдук.

"Приятели ми разказаха, че на реванша Левски е допуснал 2-3 положения пред вратата си през второто полувреме. Това не е проблем. Най-важното е класирането за следващия кръг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички