Стоичков отсече: Навсякъде след името ми пише "България" (ВИДЕО)


Стоичков отсече: Навсякъде след името ми пише "България" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1481 0

Легендата на родния футбол – Христо Стоичков, даде обширно интервю за поредицата "Тук и сега" в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Той се върна назад в годините си като футболист, но и не пропусна да засегне много други теми.

"Където и да съм по света, аз съм българин. Макар и през годините да съм се изпускал да кажа някоя реплика или неща, които не са се харесвали на хората, но такива са били времената и е трябвало да се защитя. Навсякъде след името ми Христо Стоичков пише България. След това Испания, Барселона, Парма, Америка, Япония, Саудитска Арабия. Това няма как да го променя и съм горд", започна легендата.

"Аз успях да се запазя такъв, какъвто съм. Мен славата не ми тежи. Тя е благодарение на моето семейство. Славата е благодарение на моите родители, приятели, колеги. Славата е на моите доктори, на моите физиотерапевти. Без тях няма как в нито една сфера на нашия живот да изпъкваш. Да, имал съм качества, но те са заради тях. Стремял съм се да бъда по-добър, да постигна това име. Славата се постига с много труд", заяви Стоичков.

Вижте кои са фоворитите на Камата на Мондиал 2022!

А ето и цялото му интервю, дадено пред Десислава Плевнелиева:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички