Ювентус ще търси реванш от Барселона за загубения финал преди 2 години


Ювентус ще търси реванш от Барселона за загубения финал преди 2 години

1140 0

Тази вечер е големият сблъсък от 1/4-финалите в Шампионска лига, в който един срещу друг излизат Ювентус и Барселона. Италианският шампион ще опита да търси реванш за финала през 2015 година, когато каталунците спечелиха с 3:1. 

Каталунците стигнаха до тази фаза на турнира по изключително драматичен начин след обрата срещу Пари Сен Жермен, но отборът на Луис Енрике е доста колеблив в представянето си. В последния кръг на Примера дивисион Барселона загуби от Малага с 2:0.

Ювентус от друга страна няма никакви проблеми в италианския шампионат и уверено върви към шеста поредна титла.

В лагера на "бианконерите" нападателят Марио Манджукич е възстановен и ще бъде готов за игра за срещата довечера. Луис Енрике пък няма да  може да разчита на наказания Серхио Бускетс.

Досега Юве и Барса са се срещали точно 7 пъти. Италианците имат 2 победи, а испанците - 3, а 2 от срещите пък  завършили наравно.

В другата 1/4-финална среща Борусия (Дортмунд) посреща Монако, като сблъсъкът се очаква да бъде много атрактивен и с не малко попадения. Германците са считани за фаворит в сблъсъка, но монегаските са изненадват с представянето си, така че нищо не е предрешено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички