Прогноза за Шампионска лига: Борусия Дортмунд - Монако


Прогноза за Шампионска лига: Борусия Дортмунд - Монако
Снимка: Guliver/GettyImages

1354 0

Борусия Дортмунд и Монако излизат в 1/4-финалта среща от Шампионската лига, а всички футболни експерти и фенове смятат, че тези два тима ще ни предоставят най-резултатните и оспорвани два двубоя от тази фаза на турнира.

Борусия Дортмунд загубиха катастрофално от Байерн Мюнхен с 4:1 през уикенда, но Томас Тухел и неговите играчи със сигурно ще желаят да се реваншират пред своите бурни и емоционални фенове.

Пиер-Емерик Обамеянг очаквано ще бъде голяма заплаха за вратата на Монако, но германците имат много играчи, които са способни да създадат големи проблеми на тима от княжеството.

Андре Шурле е сигурен отсъстващ за тима на Борусия, а Марко Ройс е под въпрос за важния сблъсък.

Съставът на Монако буди истинска симпатия в неутралния зрител през този сезон. Монегаските отстраниха много зрелищно Манчестър Сити с Пеп Гуардиола начело и сега ще се стремят към нов голям успех срещу Борусия.

Бакайоко е наказан за Монако и няма да може да дърпа конците в средата на терена, но всички други играчи са на разположение на треньора Леонардо Жардим. През уикенда Монако победи минимално Анже като гост, но в срещата ясно си личеше, че тима от княжеството беше насочил вниманието си към предстоящата битка с германците.

Прогноза на Sportlive.bg: Двата отбора да отбележат гол + над 2.5 гола (1.66)

Рискова прогноза: Равенство на полувреме (2.62)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички