ПРОГНОЗА: Италия - Англия


ПРОГНОЗА: Италия - Англия
Снимка: Getty images/Gulliver

2260 0

Тази вечер в Торино пълният с проблеми тим на Италия приема набиращата скорост Англия в контролна среща между двата световни колоса.

През уикенда и двете страни имаха мачове от квалификациите, като "скуадра адзура" стигна само до 2:2 срещу България, докато "трите лъва" бяха категорични срещу Латвия и спечелиха с 4:0. 

Италианците имаха сериозни проблеми преди двубоя срещу България, като дори имаше смъртни заплахи към треньора Антонио Конте. Самият наставник обаче беше категоричен, че нито ще смени методиката, нито ще се стресне от заплахите и твърдо остава начело на тима, подкрепян и от федерацията, и от играчите.

Англичаните пък са безгрешни в квалификациите, като се радват на новата си звезда Хари Кейн, който отбеляза гол във вратата на Латвия сами минута, след като се появи на терена. Очаква се нападателят на Тотнъм да е в стартовия лист на Рой Ходжсън.

Двамата треньори ще направят няколко промени, като се очаква за Италия Васкес и Едер да бъдат титуляри, което безспорно ще раздвижи нападението на тима. Колебливата отбрана на Ювентус, която се издъни срещу България, също ще има изменения, но едва ли ще издържи срещу, изненадващо, креативното нападение на Англия напоследък.

В срещата най-реално изглежда да се търсят голове и в двете врати.

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол

Още спортни прогнози търсете в новата секция на Sportline.bg "Прогнози"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички