НБА ПРОГНОЗИ: Сан Антонио е точният избор за тази вечер


НБА ПРОГНОЗИ: Сан Антонио е точният избор за тази вечер
Снимка: Getty Images / Guliver

3322 0

Снощи екипът на Sportline.bg не допусна нито една грешка в своите спортни прогнози, свързани с най-доброто баскетболно първенство - НБА. Портланд и Мемфис с лекота спечелиха своите мачове и дадоха силен старт на тази рубрика. Днес програмата е по-бедна на мачове, но има един, който приковава вниманието на всички фенове на играта:

Маями Хийт - Сан Антонио Спърс

Това беше финалът в НБА през миналата година, когато "шпроите" разбиха с 4:1 победи тогавашния шампион, печелейки титлата с рекордна обща разлика срещу ЛеБрон Джеймс и компания. Сега Краля е в Кливланд, а Маями се борят със зъби и нокти да се доберат до място в плейофите на Западната конференция, макар и без водещия си реализатор Крис Бош, който е аут до края на сезона.

Дуейн Уейд играе отлично в последните няколко седмици, но дори неговата превъзходна форма няма да помогне на "горещите" срещу един от най-добрите отбори на Запад.

След шампионския сезон в Сан Антонио изчакаха до края на февруари, за да почнат да играят така, както могат. Всички в отбора вече са здрави, а MVP на Финалите през миналия сезон Кауай Ленърд играе отлично и в нападение, и в защита. Тони Паркър набира все повече скорост, а в последните си 16 мача Сан Антонио имат 13 победи. В момента момчетата на Грег Попович са в серия от 3 мача без загуба, а последната победа дойде срещу Мемфис Гризлис.

Маями със сигурност ще даде отпор, най-малкото заради желанието си за плейофи и отмъщение за миналогодишните финали, но в момента Спърс изглеждат като третия най-добър тим в лигата. Освен това, победа за "шпорите" днес ще означава сигурно класиране на тима за плейофите на Запад. Очакваме победа за Сан Антонио, и то с прилична разлика.

Прогноза: Сан Антонио да спечели (-3.5 точки хендикап)

Още футболни прогнози търсете в новата секция на Sportline.bg "Прогнози"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички