ПРОГНОЗИ от НБА: Заложете на Портланд и Мемфис


ПРОГНОЗИ от НБА: Заложете на Портланд и Мемфис
Снимка: Getty Images/Guliver

1751 0

Плейофите в НБА започват след по-малко от месец и, въпреки че почти всичко в Западната и Източната конференции е решено, то остават доста мачове от редовния сезон, които могат да донесат радост и солидна печалба за любителите на спортните прогнози, свързани с играта с оранжевата топка.

Тази вечер има няколко отлични мача за прогнозиране, като ето и няколко предложения от екипа на Sportline.bg

Портланд Трейлблейзърс – Финикс Сънс

Рано тази сутрин „слънцата” загубиха почти всички шансове да се доберат до плейофите, след като в страхотна битка загубиха у дома от Оклахома Сити (настоящият №8 в Западната конференция). Сънс водеха с 20 точки в един период от срещата, но в крайна сметка загубиха със 109:97, а това със сигурност ще удари по морала на тима. В същото време днес Финикс се изправят срещу Портланд Трейлблейзърс  (като гости). 24 часа след тежкото поражение, лишило Сънс от място в елиминациите, Бледсоу и компания се изправят срещу един от най-добрите домакини в лигата (29-7). Портланд е в серия от 3 поредни победи, а слабата форма на Мемфис Гризлис наполседък дава шанс на тима, воден от Тери Стотс, да се пребори за третата позиция в класирането на Запад. Тук победата на Портланд изглежда повече от сигурна, а загубата на Финикс от Оклахома допълнително ще деморализира играчите на Сънс.

Прогноза: Хендикап -4.5 за Портланд Трейлблейзърс

Мемфис Гризлис – Сакраменто Кингс

„Гризлитата” записаха 3 поредни загуби и загубиха второто място в Западната конференция, но Марк Гасол и компания имаха дълга серия от тежки мачове. Сега за тима се очертава по-леко домакинство на един от най-слабите отбори в лигата – Сакраменто Кингс. „Кралете” назначиха легендата Джордж Карл за нов наставник на тима, но все пак този ход закъсня и отборът с най-верни феновете не се бори за нищо. В Мемфис пък победата е задължителна, за да влезе отбора в серия преди началото на плейофите, както и да се пребори за сравнително по-слаб съперник в първия кръг. При моментното подреждане, Гризлис ще се изправят срещу Сан Антонио, като със сигурност Мемфис нямат желание да играят срещу набиращия скорост миналогодишен шампион.

Прогноза: Мемфис да спечели (-5.5 хендикап)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички