Как да спечелиш или за честта на един познавач


Как да спечелиш или за честта на един познавач

3577 0

Хазартът е късмет – в това ни убеждават реклами, предавания, умилени баби, усмихнати водещи, възклицаващи лелки и други идентифицирани и не толкова обекти на телевизионното, радио и интернет облъчване. Не съм съгласен! Аз съм познавач. Следя си статистиката, гледам си мачовете и винаги, ама винаги, пускам фиша с лява ръка. Щото тя ми носи късмет!

Играя „Еврофутбол“ от 10 години. Печеля честичко, средна работа. Така е и с аверите. Знам си пункта, вярвам си на букмейкъра и най-вече – традицията повелява да си там, на масата с приятелите от махалата и да викаш с пълно гърло по телевизора. Кеф!

Играя редовно. Възползвам се от всички възможности, които ми предлагат в „Еврофутбол“-а и печеля още повече. Това скречове, карти, талони – всичко е допълнителна печалба. Ето и сега – пускам за 10 лева и мога да прибера 1 000 лева. А, след още три седмици – даже и за 10 000 лева ще се боря!

Майсторлък? Да, но и гъвкавост. Така го наричам аз – щом имам шанс да спечеля, що пък не?!?

Сега чета – от началото на годината компанията е раздала 63 милиона лева. И аз, нали съм си познавач, съм в този списък. Дали се гордея?!? Естествено. Де се вика, ако кандидатствам за работа, това ще е второто нещо, което ще отбележа в CV-то си, веднага след датата на раждане - неповторимо!

Мачовете не са проста работа, трябва да се поназнайват, но се иска и маалко късмет – ако ги пуснеш пет за Точен резултат, трябва да се кръстиш. Ако ги пуснеш десет в права, трябва да се молиш. Ако ги познаеш всичките, кажи „Благодаря!“. Така де, може да сме познавачи, но малко щастие на никого не е попречило.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички