СНИМКИ: Неймар в отворена връзка с красива бразилска инфлуенсърка


СНИМКИ: Неймар в отворена връзка с красива бразилска инфлуенсърка
Снимка: Instagram

7303 0

Звездата на ПСЖ Неймар отново е във връзка със сънародничка, става ясно от публикации в различни таблоиди. Бразилецът е обвързан с инфлуенсърката Бруна Бианкарди, като дори е прекарал Коледа с нея в новата си къща (подробности за имота тук).

Още през лятото футболистът беше щракнат в Ибиса с тъмнокосата красавица, която дори го е придружила на вечеря със семейство Меси - Лионел и Антонела. Аржентинецът е близък приятел с бразилеца още от времето, в което играеха за Барселона.

Според в. "Екстра" обаче Неймар и Бруна са в отворена връзка. Те нямат изисквания или ревност един към друг и могат да се виждат с други партньори. Самият Неймар не иска да приема тази връзка насериозно, като за световната квалификация Бразилия - Колумбия беше поканил освен Бианкарди, още няколко красавици.

Бруна, която носи личното име на най-сериозната приятелка на Неймар досега - Бруна Маркезин, е инфлуенсър с почти половин милион последователи в Instagram. Неотдавна Неймар отмъкна гаджето на сексапилния певец Малума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички