Неймар опита да отмъкне красавица от колега, но бе отхвърлен (СНИМКИ)


Неймар опита да отмъкне красавица от колега, но бе отхвърлен (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

6227 0

Суперзвездата на ПСЖ Неймар, който е известен покорител на женски сърца, не взима участие в мачовете на своя тим заради контузия. Той обаче не стои бездеен и се е заел да свали поредната красавица от Instagram. Този път бразилецът изпробва нещо ново - да отмъкне гаджето на свой колега от друг отбор и друго първенство.

Неймар, който след края на връзката си с Наталия Барулич (нея той отмъкна не от кой да е, а от Малума) бе свързван с куп красавици, е харесал приятелката на халфа на Рома Николо Дзаниоло. Това е моделът Киара Насти - хубавица с пищно деколте и с над 1,8 милиона последователи в социалната мрежа.

Според италианското издание "Chi" бразилецът няколко пъти се е опитал да свали Насти на партита, на които са се засекли, но е ударил на камък. След това Неймар е поканил италианката на среща, но отново е претърпял неуспех. Звездата на ПСЖ обаче не се отказва и лайк-ва последните снимки на модела и дори е оставил няколко коментара под публикациите ѝ. Не е ясно дали ѝ е писал лични съобщения, но всичко е било напразно.

На 14 февруари Насти, която дотогава само слухове свързваха с Дзаниоло, потвърди връзката си с него със стори в Instagram. Двойката дори си направи татуировки, за да отбележи началото на любовта си. А ето аржентинската певица, с която за последно спрягаха Неймар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички