СНИМКИ: Красавицата, която вдъхновява Ерлинг Холанд да е "звяр" пред вратата


СНИМКИ: Красавицата, която вдъхновява Ерлинг Холанд да е "звяр" пред вратата
Снимка: Instagram

8732 0

Откакто премина в Манчестър Сити и продължи да "къса" мрежи и във Висшата лига, нападателят Ерлинг Холанд попада все повече и повече в медиите със своите рекорди и стряскащи цифри.

Неочаквано, но името на норвежката звезда много по-рядко попада при таблоидите и феновете се запитаха дали има жена до Ерлинг, която да го вдъхновява да бележи така неуморимо. Отговорът е да, има такава.

Нейното име е Изабел Йохансен, а за връзката ѝ с Холанд се чу преди няколко месеца, когато двамата бяха засечени по време на паузата заради Световното първенство в Катар.

Влюбените почиваха заедно в испанския курорт Марбея, когато бяха снимани за първи път заедно. "Изглежда, че е достатъчно сериозно. Изабел летя до Германия и Англия, за да се види с Ерлинг, а сега е с него в Марбея. Изабел е добре известна със своята красота в Брюн", заяви тогава анонимен източник от обкръжението на футболиста.

Любопитен е фактът, че звездата познава приятелката си от дете, но едва наскоро познанството им прераства във връзка. Йохансен е също от Брюн, родният град на нападателя на Сити и също е играла футбол. В момента работи в моден бутик. А ето кое момиче има принос в кариерата на Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички