СНИМКА: Разголената нова задница на Ни Ло подлуди босненска медия


СНИМКА: Разголената нова задница на Ни Ло подлуди босненска медия
Снимка: Instagram

8873 0

Приятелката на Николай Михайлов - Николета Лозанова, изглежда продължава да бъде най-коментираната българска футболна половинка в чуждестранни издания. Разбира се, бившата плеймейтка успява да постигне това посредством горещи снимки, които не спира да бълва в Instagram.

От края на миналата година Лозанова се сдоби с мечтаното бразилско дупе, което се превърна в акцент на последните ѝ фотосесии. Преди два дни брюнетката се снима пред огледало, показвайки разголени новите си седалищни части и това не остана незабелязано.

Любопитна бе реакцията на босненското издание "Espreso", което направи материал за горещата българка с интересно заглавие. "Фонът е като праскова, бельото сякаш е изядено, а полукълбата са заоблени и гладки, проблясващи като яростна мълния". Доста поетично!

Разбира се, материалът е доминиран от актуални снимки на провокативната Лозанова, а краткият текст към него гласи: "Точно когато си помислим, че сме свикнали с провокативните снимки на Николета Лозанова, тя намира начин да опровергае това. Приятелката на Николай Михайлов е известна с предизвикателни снимки, които не само спират дъха, но и карат сърцето да бие учестено". А ето защо Ни Ло не ходи на мачове на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички