ВИДЕО: Жесток скандал беляза гръмката победа на Байерн


ВИДЕО: Жесток скандал беляза гръмката победа на Байерн
Снимка: Guliver/GettyImages

6618 0

Германският колос Байерн Мюнхен изпусна да прегази Хофенхайм с двуцифрен резултат и спечели с 6:0 гостуването си на средняка в Първа Бундеслига, но мачът беше белязан от жесток скандал, в чийто епицентър беше собственикът на Хофе Дитмар Хоп. 

При резултат 6:0 феновете на гостуващия тим разпънаха транспаранти срещу боса на съперника, на единия от който пишеше: "Дитмар Хоп си остава син на к*рва". Играчите на Байерн веднага реагираха и отидоха пред сектора за гостуващи привърженици и помолиха феновете да махнат транспаранта. Дори треньорът Ханси Флик се развика на феновете и яростно жестикулираше да разкарат плаката. 

Скоро след това се появи нов такъв банер, което принуди реферът да спре двубоя и да прибере играчите в тунела. Целият отбор на Байерн отново отиде при феновете, както и треньорът, Херман Герланд и Хасан Салихамиджич. Феновете на Хофе пък аплодираха действията на съперника през това време. 

Срещата беше подновена в 77', когато играчите на Байерн и Хофе се разбраха да не правят повече атаки и в последните 15-ина минути разиграваха топката помежду си и включително вратарите подаваха на съперникови футболисти. Това се случи под бурните аплодисменти на домакинската публика. 

След последния съдийски сигнал играчите на Байерн обиколиха целия стадион, за да аплодират феновете на Хофенхайм, които им отговориха със същото. Дитмар Хоп и Карл Хайнц Румениге пък догледаха последните 15 минути край тъчлинията, като директорът на Байерн се е извинил на боса на Хофе за случващото се. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички