Звезда на Сити се включи в борбата с коронавируса


Звезда на Сити се включи в борбата с коронавируса

1129 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган дари средства, за да помогне на хората от град Хайнсберг в Германия, който бе сериозно засегнат от разпространението на коронавируса. Бившият немски национал поде инициатива, чрез която да осигури продукти от първа необходимост на тези, които са в нужда, като същевременно подпомогна и медицинския щаб в града.

„Следя новините и ситуацията в Германия. Видях снимките от Хайнсберг, който бе засегнат сериозно от заболяването. Затова реших да помогна в региона, където най-много се нуждаят от това. Благодаря на футболния клуб Биргден-Лангбройх- Швирвалденрант, които ме подкрепят, като раздават всички доставки по домовете, които съм изпратил. Ние, футболистите, независимо от това аматьорски или професионални, трябва да покажем солидарност и заедно да помогнем на тези, които имат нужда“, заяви Гюндоган.

За момента потвърдените случаи на заразени от коронавирус в Германия са близо 50 хиляди, като 325-тима от тях са починали. А ето кой бивш съотборник на Гюндоган реши да подпомогне засегнати от коронавируса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама