Влюбена до уши американка е предложилата брак на Григор Димитров: Не каза "да", но не каза и "не"


Влюбена до уши американка е предложилата брак на Григор Димитров: Не каза "да", но не каза и "не"
Снимка: GettyImages

11110 0

През този месец Григор Димитров сложи край на 6-годишна суша от липса на трофеи, спечелвайки турнира в Бризбън. Първата ни ракета се представи по великолепен начин, а след финалния мач с Холгер Руне любопитен детайл излезе на преден план.

Момиче от публиката, което чрез транспарант предложи брак на родната звезда. Не е тайна, че Гришо е сред най-популярните тенисисти и един от големите любимци. Радва се и на голямо женско внимание, като 24-годишната американка Даниела Ортега вижда любимия си тенисист за трети път.

"Мислех си какво да напиша. Звучи лудо и знаех, че той ще се засмее. Мислех си да напиша "Григор Димитров, обичам те", но после си помислих и си казах - знаеш ли какво, просто ще го попитам “ще се ожениш ли за мен”? И си пазя плаката точно тук до мен. Никога няма да го изхвърля. Той даже го подписа", сподели тя пред Нова телезизия.

Още: Григор Димитров научи кога стартира на Australian Open

"Не ни беше позволено да показваме плаката, докато играят, така че трябваше да изчакам, докато се смени или почива. И всеки път, когато правеха пауза, аз държах плаката си така и крещях "Григор, обичам те! Григор, обичам те! Ела при мен! Това беше много напрегнат мач", споделя Даниела.

Жената е безкрайно впечатлена от реакцията на Григор

Григор Димтиров знае как да впечатлява

"Реакцията му беше безценна, когато видя плаката ми. Никога няма да го забравя. Той даде интервю на корта и аз изтичах до мястото, където знаех, че ще подписва топките, и бях приготвила моята. Тогава му извиках: Ей, Григор, аз съм тази с плаката. Той беше този, който предложи да се снимаме заедно. Обърнах се да намеря къде е сестра ми Карла и нея я нямаше никъде.

Григор взе телефона ми, даде го на някого и каза: "Хей, направи ни една снимка заедно". И аз отговорих невярваща: "Какво?" Спомням си как ми казва, че много харесва плаката. Аз съм влюбена в Григор Димитров и си казах: "о, Боже, толкова съм щастлива в момента" и просто се разплаках. Той ми каза - "не, не плачи". Аз не знаех какво да кажа, просто плачех. Казвах си: "това е всичко, приключи, това беше мечтата ми да проведа разговор с него. И най-накрая се случи",разказва тя.

Още: Григор Димитров на Australian Open: Кофти серия, счупен карък, 3 успеха, 1 подвиг

"Веднага вижда, че Григор е много приятелски настроен. "Беше щастлив, защото е спечелил мача. Но беше и много щастлив, когато видя плаката. Григор е най-милото момче на света. Той е любимият ми тенисист. Нищо няма да промени това. И много го обичам. Много. Пожелавам му всичко най-добро на всички други турнири, които му предстоят и се надявам никога да не се пенсионира. И все още чакам да ми каже "да". Той не каза "да", но не каза и "не". Така че, знае ли се, все още има надежда", допълни Даниела Ортега. Григор пък очаква да започне на Australian Open, като вече научи и програмата си.

Григор Димитров сподели своята запазена марка при спечелването на турнир

Григор Димитров не е загубил надежда за турнир от Големия шлем: Докато държа ракета в ръката си, имам шансове

Ник Кирьос поласка Григор Димитров преди Australian Open: Този мач ще е много приятен за жените (ВИДЕО)

Френска медия включи Григор Димитров сред фаворитите да детронират Джокович на Australian Open

"Сродна душа, много те обичам": Мадалина замени Григор Димитров с италианец? (СНИМКА)

Борис Бекер прогнозира за Григор Димитров и разсмя всички: Докъде ще стигне на Australian Open?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички