Вижте звездата, с която "PES" ще бори "FIFA 2016" и Лионел Меси (СНИМКА)


Вижте звездата, с която "PES" ще бори "FIFA 2016" и Лионел Меси (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/Getty Images

4478 0

Играта на EA Sports "ФИФА" е най-популярният футболен симулатор в световен мащаб, но производителят "Konami" и неговата версия "Pro Evolution Soccer" ще атакуват пазара с официалната игра за Евро 2016, посветена на шампионата във Франция през лятото.

Лице на ФИФА за 2016 година е Лионел Меси, докато официалната игра за европейското първенство залага на може би най-популярното име за Евро 2016 - Гарет Бейл.

Както е известно, най-скъпият футболист в историята на футбола беше с основна заслуга Уелс да се класира на голям шампионат за първи път от 1958-а година насам, като това е и изборът на "Конами" за корицата на обложката на играта.

Той бе предпочетен пред Марио Гьотце, който замени Кристиано Роналдо като лице на играта, след като вкара победния гол на Мондиал 2014 в мача Германия - Аржентина.

"Гордея се, че съм на корицата на играта ПЕС Евро 2016. Нямам търпение да почне турнирът. Давай, Уелс", написа в Туитър Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички