ВИДЕО: MrBeast получи тежък покер урок за 100+ бона от икона в играта


ВИДЕО: MrBeast получи тежък покер урок за 100+ бона от икона в играта
Снимка: GettyImages

1390 0

Джими Доналдсън определено е "превъртял играта" що се отнася до социалните мрежи и най-вече Youtube, след като неговият канал - MrBeast, е един от най-популярните в мрежата, а доходите му възлизат на милиони на годишна база. 

Напоследък Мистър Бийст се е запалил по играта (или спорта) покер, като взе участие в благотворително издание на предаването "Poker After Dark". И в него получи урок от една от легендите в играта - Фил Хелмют. А това му коства над 100 хиляди долара. 

Аса срещу потенциален стрейт на флопа

Със закъснение от 2 часа заради забавен полет, Мистър Бийст седна на масата вдясно от Хелмют и само няколко ръце по-късно реши да се впусне в битка срещу играча с най-много победи в WSOP. 

С 9 и 8 от различни бои той плати "рейз" от Хелмют от късна позиция, който държеше в ръката си аса. На "флопа" трите карти бяха 2каро; 9 спатия; 10 купа, което даде на Джими така нареченият "open-ended straight draw". Ютубърът реши да заложи 10 хиляди в пот от 40 хиляди долара, което накара Хелмют да влезе "ол-ин" за малко над 100 хиляди долара. 

Мистър Бийст плати скоро след това, обосновавайки се с това, че има "усещане". Това обаче му изигра лоша шега - последваха поп и седмица, с което ръката на Хелмют издържа, а легендата прибра общо 252 хиляди долара само от тази ръка. 

"Шансовете ти бяха две към едно или около 32%. Какво бих направил аз ли? Аз щях да избягам", каза Хелмют на популярния ютубър относно ръката. И така, след 6-минутно участие Джими се наложи да стане от покер масата. 

Ето и как се разви ръката: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лига 1

Задачите пред Меси, които го спират да приключи с футбола, след като стана световен шампион

На Световното първенство по футбол 2022 Лионел Меси стана шампион с Аржентина и спечели единствения трофей,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички