ВИДЕО: Гледай ш*бания мач и си затваряй ш*баната уста


ВИДЕО: Гледай ш*бания мач и си затваряй ш*баната уста
Снимка: Guliver/GettyImages

2331 0

Въпреки че феновете на спорта твърдят, че не понасят един отбор да е хегемон, то безспорно най-добрите и непобедимите привличат най-сериозно внимание към себе си. Разбира се, милиони се обединяват от омразата си към този тим, но други са възхитени от изключителните висини, достигнати от представителите на отбора. Но хегемонията е трудна за поддържане и дори най-малкият проблем може да спре хармоничния такт на машината.

Такъв е случаят напоследък с Голдън Стейт Уориърс - отборът, спечелил 3 от последните 4 титли в НБА, 2 от последните 2 и основен фаворит за титлата през този сезон. Преди няколко дни две от звездите - Кевин Дюрант и Дреймънд Грийн, влязоха в ожесточен спор, който ескалира до това Грийн да предизвика бившия ас на Оклахома да напусне отбора. Разбира се, тежкото крило бе глобен със 120 хиляди долара от собствения си тим, но напрежението в съблекалнята е сериозно, което се доказва и от поредицата от резултати на тима (4 загуби в последните няколко мача).

Стигна се до там че в последния мач напрежението при Дюрант ескалира и той напсува фен, който беше на първия ред под единия кош. След думи на привърженика, Дюрант отиде и извика ясно: "Гледай ш*бания мач и си затваряй ш*баната уста". За това си действие той беше глобен с 25 хиляди долара от ръководството на НБА. Ето и скандалния случай:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички