ВИДЕО: Азис успя да пробие и в богатата стратосфера на FIFA


ВИДЕО: Азис успя да пробие и в богатата стратосфера на FIFA
Снимка: Facebook Азис

2533 0

Прочутият български попфолк изълнител - Азис, съумя да пробие и там, където най-малко е очаквал, а именно - световноизвестната футболна игра на компанията EA Sports - FIFA.

Един от най-големите хитове на Азис - "Сен Тропе", зазвуча по време на живото онлайн предаване на един от най-изявените стриймъри на видеоиграта FIFA в платформата "Twitch" - Едуин Кастро, познат на публиката като Castro1021.

Във въпросното видео може да се види как прочутият стриймър се наслаждава на своята победа в играта, слушайки и раздавайки се на песента на Азис. Секцията с коментари също избухна, а наши сънародници се зарадваха много, щом чуха родния хит. За съжаление, чуждестраните зрители си помислиха, че песента е арабска, навярно заради самите и ритми.

Самата песен е една от най-слушаните български такива. Тя е с над 135 милиона пускания в YouTube към днешна дата (9 октомври).

Едуин Кастро е с над 2 милиона последователи в YouTube и много често взима участие в благотворителни мачове за най-интересни каузи и е силно уважаван в онлайн пространството.

Ето го и самият момент от предаването му на живо:

Video edited on Kapwing

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фалшивата новина за Холанд, на която цял свят се хвана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички