Уанда с шокиращи разкрития: Опитах се да го скрия от децата, но... всички разбрахме от медиите


Уанда с шокиращи разкрития: Опитах се да го скрия от децата, но... всички разбрахме от медиите
Снимка: Instagram

18077 0

Любимата на аржентинската футболна звезда Мауро Икарди - Уанда Нара, потвърди слуховете от последните дни, че може да страда от тежкото заболяване левкемия. 

Тя използва социалните мрежи за своето емоционално изявление, след което срещна огромна подкрепа от милионите си последователи. Само за броени часове публикацията й гони 800 000 харесвания, а коментарите също са десетки хиляди. 

От признанията стана ясно, че тя първоначално е опитала да скрие случващото се от децата й, но в крайна сметка дори тя е разбрала от местен журналист, който разкри новината.

Изявлението на Уанда

"Ето ме след няколко дни, в които обърнах внимание на себе си. Искам да ви разкажа малко какво се случи. В сряда реших сам да направя рутинни изследвания, както обикновено, когато пътувам или веднъж годишно. Някои стойности не бяха както трябва и реших да остана в клиниката за по-подробни тестове.

В четвъртък си тръгнах и отидох в друга клиника, където да ми направят специализирани изследвания. Направих го, за да имам повече яснота след първите показания. Опитах да скрия страховете си от децата, както би направила всяка майка. Още повече, че не бях научили точната диагноза. За съжаление в петък видях диагнозата, поставена от журналист, без самата аз да я знаех. Не бяха минали и 24 часа от тестовете. Децата ми разбраха. Винаги съм им казвала всичко, говоря с тях. Сега не е изключение, но исках да го направя с точните и пълни резултати в ръка. Благодаря на семейството, приятелите си и всички вас, че ми показахте любовта си. Вече съм вкъщи и в очакване на още изследвания", призна в емоционална публикация красавицата.

Следете всичко около състоянието на Уанда Нара със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички