Ужасно! Аржентински журналист твърди, че Уанда Нара страда от левкемия


Ужасно! Аржентински журналист твърди, че Уанда Нара страда от левкемия
Снимка: Instagram

4392 0

След като наскоро стана ясно, че футболният агент, модел и водеща Уанда Нара е била приета в болница в Буенос Айрес за нещо "сериозно", сега се говори, че партньорката на Мауро Икарди е болна от левкемия.

Хорхе Ланата, в предаването си по "Радио Митър", твърди, че няколко източника, близки до Уанда Нара, са му потвърдили, че тя страда от левкемия. В сряда вечерта Нара е била откарана в медицински център, след като почувствала силна болка в стомаха.

След това лекарите решават, че най-доброто нещо, което трябва да направят, е да я приемат, за да може да се подложи на всички необходими изследвания. Включително анализ, който според аржентинските медии не дава лоши новини.

Тогава, в петък, местните медии съобщиха, че Уанда Нара е била преместена в "Sanatorio de Los Arcos" в Буенос Айрес. След това тя е прегледана от медицинския персонал, за да се открие и диагностицира заболяването, за което близките  са проявили притеснение.

Мауро Икарди иска да лети с Уанда до Италия

Ланата също така твърди, че откакто е разбрала ужасната новина за предполагаемата диагноза левкемия на Нара, нейният партньор Мауро Икарди иска да я закара със самолет до Италия за лечение. Икарди е играл по-голямата част от футбола си в Италия и това е мястото, където той и Нара прекараха по-голямата част от връзката си. Sтрана, в която се чувстват най-много у дома си.

В момента нападателят е пред постоянен трансфер в турския Галатасарай, но изглежда иска да вземе партньора си в Италия, тъй като там е в по-позната среда. Също така според Ланата, Уанда току-що е приключила снимките на епизод на MasterChef и е трябвало да пътува до Ибиса, за да се срещне със сестра си Зайра и майка си Нора Колосимо, но шокиращата диагноза е променила плановете им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички