Суперзвездата на Айнтрахт: Вкара на финала на Мондиал '22, но всъщност се провали (ВИДЕО)


Суперзвездата на Айнтрахт: Вкара на финала на Мондиал '22, но всъщност се провали (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3586 0

Рандал Коло Муани е един от най-нашумелите футболисти през лятото на 2023 година, след като се очаква да бъде откупен от ПСЖ. Французинът преди година бе привлечен от Айнтрахт Франкфурт, но с изключителното си представяне през сезон 2022/23 бързо даде заявка, че може да е сред най-добрите в света. 

Подобно твърдение се опроверга и в последните дни на изминалата година, когато 24-годишният таран игра повече от час по време на финала на Мондиал 2022. Той се превърна в смяна на Усман Дембеле още в 41-вата минута, когато Дешан реши да започне с радикалните промени след бързите два гола пасив срещу Аржентина. 

В крайна сметка може да се определи, че замяната бе успешна след попадението на Коло Муани при изпълнението на дузпи след редовното време и продълженията. Централният нападател обаче саморъчно можеше да превърне "петлите" отново в световни шампиони. 

Големият момент в кариерата му

Именно пред нападателят на Айнтрахт Франкфурт се отвори прословутата ситуация очи в очи срещу Емилиано Мартинес дълбоко в добавеното време на продълженията. Той обаче имаше нещастния късмет да стреля в тялото на съперника и така последваха наказателните удари. 

Каква роля би имал таранът за "орлите" срещу Левски в четвъртък вечер на Националния стадион "Васил Левски" - може само да гадаем. Сигурно е обаче, че съвсем скоро той може да бъде трансфериран в ПСЖ, а с попадението си през уикенда направи разликата срещу Дармщат (1:0).

Следете Левски - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички