Стоичков се появи и на прическа (СНИМКА)


Стоичков се появи и на прическа (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

2790 0

Прическа "Христо Стоичков" вече е на мода зад океана, след поредното шоу на Камата в ефира на тв канала “Унивижън”.

Избран от Ицо пуерторикански фризьор острига неговия колега в медията Едгар Мартинес и изобрази върху задната част на главата му лика на българската звезда и емблемата на Барселона.

По този начин мексиканският журналист Мартинес изпълни загубения бас срещу Стоичков за това кой ще стане шампион на Испания. Кавалерът на Златната топка заложи на любимата Барса, а неговият колега и приятел - на Реал Мадрид.

След края на испанското първенство и коронацията на каталунския колос дойде ред за изпълняването на облога. Камата се беше постарал да открие най-добрия фризьор от Карибския басейн, който да изпълни заръките му, уточнавя в. "Труд".

Най-важната от тях - върху темето на "експерта" Мартинес да грейне ликът на Стоичков. “Ето тази снимка си харесах”, каза българинът на коафьора и интервенцията в ефир започна. Заложилият на Реал Мадрид журналист вече се разхожда с емблемата на големия съперник на “кралете” и техния душманин от България.

Резултатите от басовете на Камата и Едгар е 2:2. Първо голмайсторът на Мондиал ‘94 чисти и глади в студиото, след като Реал стана шампион. После му се наложи по време на световното миналата година да боядиса косата си в цветовете на мексиканския флаг, защото бе предрекъл, че ацтеките няма да прескочат групата. Реваншът обаче дойде много скоро - Стоичков епилира в ефир Мартинес, защото позна - Холандия ще елиминира Мексико на осминафинал.

Подобни басове и закачки вдигат допълнително гледаемостта на “Унивижън”. От 3 години насам Стоичков е най-рейтинговият футболен експерт сред испаноговорещите зрители в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички