Камата предрече: Барса ще бие Ювентус с 2 гола разлика


Камата предрече: Барса ще бие Ювентус с 2 гола разлика

1244 0

В интервю за испанско радио Христо Стоичков коментира представянето на Барселона през сезона - спечелването на титлата и проблемите, които имаха "каталунците" в началото.

"Барселона страда много тази година, особено в началото, но във футбола може да случи всичко. Сега никой няма да се връща назад към пораженията от Селта и Реал Сосиедад. Направи ми огромно впечатление отношението и желанието за успех на футболистите. Особено след мача на "Аноета". След този двубой (срещу Реал Сосиедад) те демонстрираха, че са един организиран тим", добави Стоичков.

Носителят на златната топка каза няколко думи и за Лео Меси: Лео е единствен по рода си, той е и ще си остане най-добрият."

Стоичков заяви също, че според него Луис Енрике има голям принос за тримфа на Барселона в Примера. Той смята, че Енрике е траньор с характер и затова е успял и като футболист. 

За бившият футболист на Барселона е ясно, че каталунският тим ще спечели финала срещу Ювентус в Шампионската лига: "Барселона ще спечели заради всичките саможертви, които направи през този сезон и също защото е по-талантливият отбор. Залагам на 2 гола разлика в полза на "каталунците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички