Стоичков на 55 е с енергията на феномена на терена


Стоичков на 55 е с енергията на феномена на терена

1202 0

Христо Стоичков на 55-годишна възраст се чувства като същия човек, който вилнееше по европейските терени с Барселона. В интервю за вестник "Труд" легендарният ас на ЦСКА сподели, че се чувства изпълнен с енергия и разкри, че голямата заслуга е на неговата внучка Миа. 

"Наистина ли толкова станаха? Вярно, косите ми се побелели и това сигурно ме издава. Странно, но вътре в мен сякаш чувствам енергията си от годините на кариерата ми. Семейството и най-вече внучката Миа понякога така ме зареждат емоционално, че бих излязъл сега пак да играя", каза Стоичков пред медията.

"Разбира се, наясно съм, че срещу природата не се върви. А и не го искам, но е готино, когато имаш все още имаш ток и не се спираш пред задачите и целите си", каза още той и сравни днешния си рожден ден с юбилея преди 5 години.

"Служебно и кротко. Не е юбилей, а просто още един ден от годината, от живота. Когато отбелязах знаковите 50, знаете какво стана. Проливен дъжд, но 43 хиляди души на стадиона останаха да празнуваме и си изкарахме супер. Много от мегазвездите, които бях поканил още ми напомнят за шоуто, когато се чуем и това ме прави още по-щастлив. А аз не пропускам да им отговоря, че в България знаем как да се веселим много по-добре от тях", каза още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички