СНИМКА: Кобрата целува друга, а Андреа се гушка със...


СНИМКА: Кобрата целува друга, а Андреа се гушка със...
Снимка: Instagram

5670 0

Шумотевицата около скандалната целувка на Кубрат Пулев с Джени Суши поотшумява, но няма нищо сигурно що се отнася до отношенията между големия ни боксьор и приятелката му Андреа. Според информация на "Блиц", певицата продължава да се чувства засрамена и засегната от случилото се, въпреки че в медийните си изяви защитава ревностно своята половинка.

За да успокои страстите и феновете си, Андреа си публикува една от малкото снимки, на които напоследък се усмихва. Това се случи в социалната мрежа Фейсбук, а на фотоса тя прегръща своето кученце.

Разбира се, нямаше как да мине без шеги от потребителите на социалната мрежа, които препоръчаха на Андреа да не целува кучето, защото след това ще бъде съдена от зоо полицията. Забавните коментари можете да видите под снимката. Междувременно стана ясно, че все пак има позитиви за Кубрат Пулев от скандалната целувка (какви са те - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички