Ползата от скандала: Много повече хора платиха да гледат повторението на Пулев - Дину


Ползата от скандала: Много повече хора платиха да гледат повторението на Пулев - Дину
Снимка: принтскрийн

10618 0

Скандалът с непозволената целувка на репортерка започна да работи в полза на Кубрат Пулев. Това стана ясно след отчитането на данните за гледаемостта на гиганта ESPN. Според "Гонг" повторението на двубоя между българина и румънеца Богдан Дину е показало сериозно повишаване на интереса към мача.

В деня на прякото излъчване на битката в Коста Меса телевизионният гигант отчете най-ниската си гледаемост за боксово събитие от дълго време насам. Но при повторението седмица по-късно гледаемостта е нараснала с 25% и аудиторията вече надхвърля половин милион домакинства.

Интересното е, че става дума за платено излъчване. За да извадят пари да платят за гледането на повторение, на хората е повлиял скандалът с Джени Суши. Интересът към него в Америка е доста сериозен. Сега очакванията са евентуален втори мач с участието на Пулев в Америка да привлече много повече зрители. А как скандалът работи и в полза на българина за мача му за световната титла - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички