Щерката на Наско Сираков с гнусно изказване срещу страдащите майки (СНИМКА)


Щерката на Наско Сираков с гнусно изказване срещу страдащите майки (СНИМКА)
Снимка: Facebook

4576 0

Опитала да направи пробив като модел преди години, но далеч по-известна като дъщерята на Наско Сираков - Славея, намери начин да завърти името си в социалните мрежи. Тя го направи по неприятен повод - с абсурдни критики към майките на деца с увреждания, които вече седмици наред се опитват да накарат държавните органи да обърнат внимание на тези изстрадали семейства.

Според нея искания им от последните дни са просто "вдигане на патардия" и едва ли не самите те са виновни са положението, в което се намират. Постът на Славея в страницата й във Facebook по-късно беше изтрит, но някои от виделите го побързаха да го запазят, заедно с правописните грешки в него:

"Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители, създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички