Руската Пепеляшка Водянова вкарва от всяко положение


Руската Пепеляшка Водянова вкарва от всяко положение
Снимка: Getty Images/Guliver

7490 0

Наталия Водянова е една от най-известните руски красавици в света на модата. Русата прелест винаги се отличава с елегантност, неподражаем стил и красота, която човек определено не може да обърка. Наталия е истинско въплъщение на нежната женственост – без обаче твърде детското излъчване.

ГОРЕЩА ГАЛЕРИЯ НА РУСКИНЯТА ВИЖТЕ ТУК

За честта на родината

Такава бе и по време на тегления в Санкт Петербург жребий за квалификационните групи за световното първенство по футбол през 2018 г., на което Русия ще бъде домакин. Умопомрачителната блондинка смени три рокли по време на церемонията – бяла, синя и червена, символизиращи цветовете на руския национален флаг. Наталия обича футбола и често може да бъде видяна на трибуните на домакинските мачове на ПСЖ.

Пътят до Париж

Руската Пепеляшка, както наричат Водянова, е родена на 28 февруари 1982 г. в Горки, днешен Нижни Новгород. Има две по-малки сестри – Оксана и Кристина. Има изключително тежко детство, родителите й се разделят, поради което се налага тя от 7-годишна да поема грижата за болната от аутизъм Оксана, докато майка й се бори за прехраната на цялото семейство. Това е една от причините да пропуска дни в училище и да бъде отбягвана от връстниците си. На 16 години се записва като модел в агенция в родния си град, където й препоръчват да научи английски. На един от кастингите я забелязва скаут на агенцията Viva Models (Франция) и й предлага работа в Париж. След няколко месеца Наталия заминава, с мисълта, че нещата могат да станат единствено по-добре.

През 2001 г. Нати се омъжва за британския аристократ Джъстин Тревор Бъркли Портман, по-малкия брат на милиардера Виконт Кристофър Портман. Имат три деца - синовете Лукас Александър Портман (роден на 22 декември 2001 г.) и Виктор Портман (13 септември 2007 г.) и дъщеря Нева Портман (24 март 2006 г.).

Преди четири години манекенката обявява публично, че вече не живее със съпруга си, а няколко месеца по-късно става ясно, че има връзка с французина Антоан Арно, син на милиардера Бернар Арно. На 1 май миналата година тя роди момче - Максим, от Антоан Арно. Двойката живее в Париж заедно с децата на Водянова.

На 12-ти декември 2009 г. Наталия е избрана за посланик на олимпиадата в Сочи, ставайки лице на първите зимни игри, провеждани в Русия. През 2010 г. участва в церемонията по закриването на олимпиадата във Ванкувър. През 2013 г. пък е избрана за лице на параолимпиадата в Сочи и носи параолимпийския огън по време на щафетата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички