Разкаран от Челси за никакви пари на мач от пълен коплект трофеи на УЕФА


Разкаран от Челси за никакви пари на мач от пълен коплект трофеи на УЕФА
Снимка: Getty Images

4147 0

Бразилецът с италиански паспорт - Емерсон Палмиери, бе продаден от Челси на Уест Хем през изминалото лято за малко над 15 милиона евро, въпреки че 4 години по-рано за правата му бяха платени на Рома 20 милиона. 

По този начин на "Стамфорд Бридж" реализираха провален трансфер, след като футболистът изигра за "сините" едва 71 двубоя във всички турнири, в които се отчете с 2 гола и 5 асистенции. 

Уникално постижение

Той обаче може да бъде определен за "талисман" на отборите, за които се подвизава след спечелени до този момент Шампионска лига, Лига Европа, Суперкупата на Европа и Европейската титла, а сега се е засилил към единствения му липсващ трофей на УЕФА - Лига на конференциите.

Възможността му

През изминалите дни левият бек достигна именно до финала в третия по сила турнир на Стария континент, където "чуковете" ще спорят с Фиорентина.

До този момент всички трофеи са спечелени с Челси и Италия, а потенциален успех срещу "виолетовите" ще запълни колекцията му, с която надали друг може да се похвали до този момент.  

Вижте всичко, което трябва да знаете за финалите на европейските клубни турнири през сезон 2022/23!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички