Рачков си припомни първата среща с Борислав Михайлов след имитациите (ВИДЕО)


Рачков си припомни първата среща с Борислав Михайлов след имитациите (ВИДЕО)
Снимка: Nova

4425 0

Известният български актьор и телевизионен водещ - Димитър Рачков, си спомни за имитациите на бившия президент на БФС Борислав Михайлов, който обиколи на няколко пъти през годините социалните мрежи с колоритните си танцови изпълнения.  

Михайлов не оставал очарован от шегите на Рачков

Сега 51-годишният бургазлия гостува в подкаста на "Код Спорт" и обясни как е реагирал легендарният вратар на имитациите по негов адрес. Оказва се, че първата среща между двамата е била на самолет за Варна и Рачков се шегува, че е бил "защитен" във въздуха. 

В допълнение шоуменът гарантира, че на мястото на Михайлов моментално би подал оставка, щом хората негодуват по негов адрес. 

Спомените на Рачков

Бях един от първите имитатори на Борислав Михайлов. Мисля, че в един самолет за Варна се срещнахме. Той ме поздрави семпло. Не беше много еуфорично настроен. Не сме танцували. Мисля, че вече бях почнал да го имитирам. Аз го поздравих, а той ми кимна. Разбрах, че не го кефя. Нямаше какво да ми направи в самолета. Защитен съм в него", започна Рачков и сподели мнението си за ситуацията с управлението на Михайлов:

"Мнението ми не е по-различно от всеобщото. Но няма смисъл да ритаме един човек, когато е на земята. Какво бих направил, ако съм на негово място - ясно е, че е велик спортист и е направил много за българския футбол със “Златния отбор" на САЩ 1994.

Че е добър футболист обаче не означава, че е добър ръководител. Ако бях на негово място и усещах, че хората не ме искат - ставам и си тръгвам. Не трябваше да се стига до тези грозни сцени. Когато си сложиш едно петно, то ще унищожи всичко, което си направил през годините".

Още: Димитър Рачков с брутална шега по адрес на БФС и конгреса

Димитър Рачков се извини лично на ЦСКА от "Армията" (ВИДЕО)

Градев разкри находчив план на Михайлов да остане в БФС и посочи кой не трябва да "припарва" в Бояна

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички