Петко Христов - защитникът, който цени Рамос, но умира за Роналдо


Петко Христов - защитникът, който цени Рамос, но умира за Роналдо
Снимка: Instagram

3395 0

Свикнали сме във футбола защитниците да се възхищават на защитници и да имат идоли точно на своя пост. Нападателите пък да искат да приличат или да вземат пример от някой велик нападател, вратарите - от вратар и т.н. Срещат се обаче и случаи, в които защитници имат за идол нападател и точно такава е ситуацията с българския футболист на Фиорентина Петко Христов.

Бившият играч на Славия не крие, че негов идол е португалската звезда Кристиано Роналдо. Петко бе един от първите, които изразиха радостта си от красивия гол на играча на Реал Мадрид във вратата на Ювентус снощи.

Българинът публикува снимка с изпълнението на Роналдо, който вкара за 2:0 в Торино с ефектна задна ножица. Върху снимката сложи надпис на италиански "Нереално... Моят идол".

Роналдо е любимец на младия Петко от доста време насам. Юношеският национал на България сбъдна мечтата си да се срещне с идола си през изминалото лято, когато "виолетовите" играха в приятелски мач . Двубоят беше за "Трофео Бернабеу" и бе спечелен от испанците с 2:1.

Най-вероятно в минутите, които изигра срещу Реал, Христов едва ли е бил пределно концентриран, заради тази среща. Младокът дори публикува снимка, на която се ръкува с португалската легенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички