Във Флоренция: Петко Христов е виновникът младежкият Фиорентина да е лидер


Във Флоренция: Петко Христов е виновникът младежкият Фиорентина да е лидер
Снимка: принтскрийн

4035 0

Ласкав материал за българския защитник на Фиорентина Петко Христов пусна италианското издание fiorentina.it. Бившият играч на Славия е определен като "главният герой" на успеха на младежкия тим на "виолетовите", който в момента е лидер в класирането.

Медията посочва, че Христов бързо се е установил в отбора и се е превърнал в един от крайъгълните камъни на Фиорентина Примавера. Тимът на българина е лидер в класирането, а във всички мачове досега той е бил титуляр.

"Христов впечатлява със своята солидност, но най-вече с това, че прекарва по-голямата част от седмицата в работа с треньора на първия тим Стефано Пиоли, а през уикенда работи с младежите", пише fiorentina.it.

Италианците хвалят защитника, че е национал на страната си и трупа сериозен опит. Посочват, че е почти безпогрешен във въздуха със своите 191 см.

"В очакване на покана от Пиоли и мечтание за една вечер като тази на 23 август, когато влезе в последните минути на приятелския мач на първия тим с Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", сега Петко може да се наслади на момента, в който е главният герой на Фиорентина Примавера на върха на класирането", завършва материалът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички